Cégünk a Gavex Kereskedelmi Kft. 1990-ben alakult, kizárólag magántőkéből. A kilencvenes évek elején klasszikus külkereskedelemmel (export-import) foglalkoztunk, mely tevékenység az idők előrehaladtával átalakult a különböző területen működő kül- és belföldi cégek kereskedelmi képviseletévé.


Cégünk főképp ipari felhasználókkal áll kapcsolatban a kenőanyag és a tömítéstechnika, forgalmazás területén. Tevékenységünk nem egyszerű kereskedelem, hanem egy teljes körű szolgáltatást magában foglaló, a mérnöki tanácsadástól, a szállításon át, a garanciális ügyintézésig terjedő komplex szolgáltatás.

Forgalmazott termékeink az OMV, az ENI és az Exxonmobil által gyártott kenőanyagok teljes választéka, a közlekedéstől az ipari felhasználásokig, ide értve a speciális igényeket is.

Az optimális kenőanyag kiválasztásához magasan képzett szakembereink adják meg partnereinknek a segítséget. Gyors és rugalmas raktárkészlettől függő kiszolgálást nyújtunk az ország egész területére.

 

OMV ENI MOBIL sTömítéstechnika

OMV Logo

 

Az OMV az olaj- és gázüzletág első számú szereplője Közép-Európában, az európai növekedési zóna vezető energetikai csoportja.

A Gavex Kft, mint az OMV Hungária Kft kelet –magyarországi kizárólagos disztribútora, az OMV közlekedési kenőanyagok, a fagyállók és a zsírok széles választékát kínáljuk.

Az OMV BIXXOL márkával fémjelzett termékeink minden típusú személygépkocsi és motorkerékpár olajat magukba foglalnak, az ásványolaj bázisú Extra sorozattól, egészen a teljesen szintetikus Special és Premium sorozatokig.

Áruválasztékunkban megtalálható a hidraulika-, hajtómű-, gázüzemű motor- és turbinaolaj is.

A kenőzsírok tekintetében , a Signum termékcsalád kiváló minőséget képvisel és így tökéletes megoldást jelent az ipar minden szegmensében


OMV disztribútori tanúsítvány

Ezüst fokozatú disztribútor

 

ENI

 

Az ENI vállalat, 1990-es alapítása óta, mára a világ vezető integrált energiavállalata lett.

2010-re egy teljes arculatváltásnak keretében az AGIP nevet felváltotta az ENI, így is kifejezve a cégcsoport kötődését az energetikai szegmenshez.

Az Agip kenőanyagok széles skálája képes megfelelően kielégíteni minden motor kenési igényét és minden felhasználó elvárását. A motorkerékpárok motorjaitól a legfejlettebb sportautókig, a legerősebb teherautók dízelmotorjaitól a mezőgazdaságban használt traktorokig, a villamos energiát előállító turbináktól a hajók haladását biztosító óriási méretű motorokig az Agip termékek minden alkalmazási területen képesek kiemelkedő teljesítményt nyújtani, és hosszú felhasználási időt biztosítani a vevők teljes megelégedésére, mindezt ráadásul úgy, hogy közben a környezetvédelmi szempontokat is tökéletes mértékben kielégítik.

Új termékek: i-Sint, i-Base, i-Ride, i-Truck

 

 

 

 

A MOBIL kenőanyag már több mint 130 éve kimagasló a kenéstechnika területén. Napjainkban közel 200 országban a vezető kenőanyag márkák egyike, amely teljesítményének, a szakértelemnek és a folyamatos fejlesztésnek köszönheti hírnevét.

A Mobil technológia piaci pozícióját dokumentált teljesítmények igazolják az űrhajózástól a Forma 1-ig. A való világban elért eredmények azok, melyek igazán számítanak és a Mobil mindig kiemelkedő minőségű termékeket szállít minden kenőanyag felhasználó részére.

A Gavex Kereskedelmi Kft. a korábbi ExxonMobil Stratégiai Disztribútor Partnere a Mobil kenőanyagok forgalmazásában. Ez a személygépkocsi, haszongépjármű és ipari kenőanyagok teljes választékát jelenti. Szakembereink tribológiai tanácsadástól a termékek értékesítéséig állnak Partnereink rendelkezésére.

 

 

 

Cégünk vállalkozik forgógépek (szivattyúk, ventilátorok, fermentálók, keverők) zsinóros vagy csúszógyűrűs tömítéseinek szállítására a Depac gyártmányaiból. Az ezek üzemeltetéséhez szükséges segédanyagokat is be tudják szerezni ( az ipari vízkőoldótól a csavarlazítóig, teflon zsinór és pasztán keresztül az ékszíjcsúszásgátlóig.) Amennyiben magas hőmérsékleten kell tömíteni, a Frenzelit cég üveg- vagy kerámiaszálas tömítő szövet-, zsinór- és profiltömítéseit tudjuk az Ön / Önök igényei szerint szállítani. Magas minőségű szövet-kompenzátorokat szállítunk teljesen egyedi kialakítással az Ön / Önök által megadott rajz szerint. Ajánlat kéréshez, kérjük, töltse ki a termékeknél megtalálható adatlapot, hogy mindenféle tömítési gondját meg tudjuk oldani.

 

Frenzelit logo