i-Ride motorkerékpár-kenőanyagok

Innováció, a legmagasabb színvonal és kitűnő minőség: ez az, amit az i-Ride jelent az eni számára.

A teljes i-Ride katalógust ide kattintva tudja megtekinteni.

 

Az i-Ride az eni márka új, motorkerékpár kenőanyagokból álló termékcsaládja, amely az Agip tapasztalatát és hagyományait ötvözi az eni kutatási szakértelmével és csúcstechnológiájával.

Az eni motorkerékpár-motorolajainak fejlődését (átváltási táblázatát) ide kattintva tekintheti meg.

 

Az eni kutatóintézete által kifejlesztett nagy teljesítményű motorkerékpár- és robogó-kenőanyagokból álló termékcsalád nagyobb teljesítményt és fokozott megbízhatóságot kínál minden motortípus számára.

 

Motorkerékpár motorolajok 2 ütemű motorokhoz

 

eni i-Ride Scooter Elsősorban városi használatra tervezett, de országúti közlekedésre is alkalmas robogókhoz kifejlesztve.

eni i-Ride Scooter 2T Top

Csúcskategóriás szintetikus kenőanyag a kétütemű motorok legújabb generációjához. Szélsőséges körülmények között is maximális védelmet nyújt a berágódás ellen, tisztán tartja  a motort és a kipufogó rendszert, valamint minimálisra csökkenti a kipufogó füstölését.

Alkalmazás: robogó

Teljesítményszintek:

ISO-L-EGD, Jaso FC

eni i-Ride Scooter 2T

Ideális kenőanyag a kétütemű robogókban használt kész keverékekhez vagy a keverék kézi előállításához. Alacsony károsanyag-kibocsátást biztosít és megelőzi a lerakódások kialakulását a motor belsejében és a kipufogó rendszerben.

Alkalmazás: robogó

Teljesítményszintek:

API TC, Jaso FC

 

 

eni i-Ride Moto

eni i-Ride Moto 2T

Nagy teljesítményű szintetikus kenőanyag a kétütemű erőforrással hajtott országúti és terep-motorkerékpárokhoz. Bármilyen használat mellett (országúton, triál versenyeken és terepen is) kitűnő eredményeket biztosít. Az önkeverő rendszerekhez és a kézi keveréshez egyaránt alkalmas.

Alkalmazás: motor (utcai, túra és terep)

Teljesítményszintek:

ISO-L-EGD, Jaso FC

 

 

eni i-Ride Piaggio

eni i-Ride 2T

Csúcskategóriás szintetikus kenőanyag a kétütemű motorok legújabb generációjához. Szélsőséges körülmények  között is  maximális védelmet nyújt a berágódás ellen, tisztán tartja  a motort és a kipufogó rendszert, valamint minimálisra csökkenti a kipufogó füstölését.

Alkalmazás: motor-robogó

Teljesítményszintek:

ISO-L-EGD, Jaso FC